Teme, simboluri și motive în „Galben Wall-hârtie“

Teme, simboluri și motive în „Galben Wall-hârtie“
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Imaginea de Fundal Galben Teme, Simboluri și Motifs

Storyboard Text

  • Wallpaper Galben și Model
  • EXEMPLU
  • JURNALUL
  • Tapetul ajunge, în cele din urmă, la simbolul femeii prinse în interiorul naratorului, care este cu adevărat bolnav și are nevoie de ajutor, dar fiind periat ca slab și nervos de medici de sex masculin. În cele din urmă, tapetul își manifestă distrugerea mental când naratorul eliberează în cele din urmă femeia din spatele tapetului, iar conștiința se interpune cu femeia imaginată. În defalcarea ei, povestea găsește libertatea în cele din urmă.
  • Jurnalul ascuns pe care naratorul îl păstrează devine o sursă de libertate a gândirii și a expresiei pentru narator, căruia i sa spus să nu se gândească nici măcar la starea ei de teamă de a impune prea multă minte. Este un loc unde își poate exprima temerile, vinovăția și resentimentele față de soțul ei și de medicii ei pentru un tratament care nu face mai bine, dar mai rău. Este, de asemenea, un loc în care își poate exprima frustrarea față de izolarea ei de familie și de prieteni.
  • LUMINA SI INTUNERIC
  • Naratorul se concentrează foarte mult pe diferențele pe care le vede și le întâlnesc în timpul zilei și în lumina lunii. Este ca soarele se deplasează în cameră, pe care naratorul îl vede modificările în modelele de pe tapet. În lumina lunii, modelul devine ca niște goi, ascunzând femeia prinsă. În timpul zilei, femeia din spatele ei este supusă și liniștită, la fel ca naratorul; Dar noaptea se trezește și scutură barele pentru a scăpa, la fel ca turbulențele interioare și boala naratorului.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art