Teme, Simboluri și Motive în Black Cat

Teme, Simboluri și Motive în Black Cat
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Black Cat de Edgar Allan Poe Teme, simboluri, și motive storyboard

Storyboard Text

  • APARIȚIA
  • EXEMPLU
  • PISICA ALB-NEGRU
  • Apariția, sau imaginea arsă, a lui Pluto care atârnă dintr-o fâșie care este arsă în tencuiala peretelui casei îl înspăimântă pe narator. În timp ce știe că trebuie să existe o explicație logică pentru el, el își dă seama că există motive să se teamă de lanțul de evenimente care au avut loc de când a ucis pisica: focul în care el pierde totul, iar acum Imaginea acestei pisici și a faptei sale teribile sunt imprimate pe peretele casei sale.
  • La început, pisica neagră și albă pare a fi o șansă pentru a compensa ceea ce a făcut lui Pluto. Cu toate acestea, la descoperirea acestei pisici îi lipsește un ochi, iar naratorul este din nou plin de vină. Se vede pe sine însuși ca neatins de afecțiunea pisicii și începe să-l considere o amenințare. Într-adevăr, plasturele alb pe pieptul pisicilor începe să semene cu o spânzurare, pe care naratorul știe că o merită. Pisica aduce în cele din urmă dreptate și judecată naratorului ajutând poliția să descopere corpul ei.
  • PIVNITA
  • Pivnița îi permite povestitorului să își zidească rapid corpul soției, fără să-și facă griji în legătură cu descoperirea ei. El este atât de multumit de sine pentru că a venit cu ideea de al ascunde acolo încât el doarme în pace, timp de câteva zile. Împreună cu absența pisicii alb-negru, povestitorul este aproape plin de bucurie pe când merge în pivniță cu poliția, știind că nu o va găsi niciodată. El vede pivnița ca un loc de liniște în comparație cu ceea ce se luptă în mintea sa de mulți ani.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art