Teme, Simboluri și Motive în Harrison Bergeron

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Harrison Bergeron Teme, Simboluri și Motifs

Storyboard Text

  • HANDICAPURILE
  • EXEMPLU
  • BALERINĂ
  • Dezavantajele sunt atribuite persoanelor care depășesc pragul "normal", potrivit guvernului. Dezavantajele perpetuează ideea de "asemănare", iar cei care nu se conformează acestui ideal sunt pedepsiți sever de către guvern. Dezavantajele oferă un anumit sentiment de siguranță, în care oamenii nu mai trebuie să concureze, să gândească sau să se simtă, permițând guvernului să rămână în control.
  • Balerinele beneficiază de diferite handicapuri, inclusiv de folosirea măștilor pentru a-și ascunde diferențele. George urmărește balerinele și vine la el că probabil că nu ar trebui să fie handicapați ... sunt atât de stânjeni și împiedicați de handicapurile lor, că lui George înțeleg instinctiv că ceva nu este corect. Cu toate acestea, înainte ca un astfel de traducător să poată avea loc, el este întrerupt de zgomotul transmițătorului său radio. Momentul său de gândire liberă este suprimat de cei responsabili.
  • TELEVIZIUNE
  • Este mașina de propagandă a guvernului, care folosește ocazia de a ilustra abilitățile lui Harrison ca un pericol pentru populație. Hazel, după ce a văzut uciderea fiului său la televiziunea live, nu este în stare să-și amintească de ce este atît de mîhnit. Ea este confuză de ecranul întunecat și știe că ceva ce a văzut la televizor a fost tristă. Ea nu pare să înțeleagă că ceea ce ea a fost martora a fost o experiență reală, afișând controlul pe care televizorul îl are asupra vânzării vieții și minții.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art