Teme, Simboluri și Motive în Hills Ca alb Elephants

Teme, Simboluri și Motive în Hills Ca alb Elephants
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

dealuri ca temă elefanți alb, simbolism, analiza ceea ce înseamnă

Storyboard Text

  • ELEFANȚI
  • EXEMPLU
  • BĂUTURI
  • Elefantul din camera este procedura de abortare pe care Jig și omul trebuie să decidă să o facă sau să nu o facă. Un cadou de elefant alb este un dar urat de ura, adesea dat in jest, pe care nimeni nu-l doreste cu adevarat. La început, Jig compară munții cu elefanții albi, dar apoi decide că ei nu arătau cu adevărat ca ei. Aceasta pare să fie o metaforă pentru copilul pe care pare să-l țină în timp ce bărbatul vrea să fie din nou doar doi.
  • Băuturile sunt o distragere a atenției pentru Jig și pentru omul american. Jig vrea să aibă o bere și apoi vrea să încerce Anis del Toro. Jig remarcă faptul că totul este o aromă de licorice, în special lucrurile pe care ea a așteptat atât de mult să încerce, cum ar fi absintul, și este întotdeauna o dezamăgire. Aceasta ar putea fi, de asemenea, o metaforă pentru copilul pe care se gândește să îl aibă, sau pentru speranța că bărbatul ar fi mai deschis să aibă un copil și, în schimb, îl va lăsa pe Jig în jos, susținând abortarea.
  • DEALURILE
  • PERDEAUA DE MĂRGELE
  • Jig compară dealurile cu elefanții albi, dar omul american nu mai este orbit de tot ceea ce spune. Îl faci să se îngrijoreze de sarcină, care ar putea fi eliminat dacă sunt operația. Se pare că este obligată să o facă pentru că vrea să-l facă fericit. Pe măsura ce se uită din nou la dealuri, se dă seama că nimic nu se poate întoarce la fel cum a fost înainte în relația lor. Frumusețea dealurilor este ca și fericirea lor, și știe că nu vor avea niciodată asta înapoi - nu pe deplin.
  • Cortina păstrează muștele de la bar și deține Jig de mai multe ori. Îi permite să-i distrag atenția de la conversația ei tensionată cu bărbatul, pe măsură ce își dă seama că anunță Anis del Toro. Ea atinge margelele asa cum omul ii spune ca vrea ca ea sa aiba o operatie. Cortina de mărgele se separă de bara propriu-zisă și, după ce omul se întoarce de pe platformă, se așteaptă să se simtă "mai bine" sau mai plăcut când trece prin curte și se întoarce la ea.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art