Teme, Simboluri și Motive în Luna Este în jos

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Luna Este în jos Teme, Simboluri și Motifs Storyboard - Luna Este în jos Steinbeck

Storyboard Text

 • IARNĂ
 • EXEMPLU
 • MINA
 • Trupele invada această țară mică, pe măsură ce se deplasează în timpul iernii. Iarnă oferă un sentiment de forță rece pentru oraș și un sentiment de frumusețe și minune pentru biletele care sosesc. În fața haosului, primarul găsește adesea confort în consistența zăpezii; El iubește mirosul, sunetul și senzația de cădere a zăpezii. Mai târziu, pentru locuitorii orășenilor, le oferă un loc pentru a-și ascunde secretele, inclusiv corpurile soldaților, pe care le pot scoate atunci când își lasă gardienii jos.
 • Mina de cărbune a fost o resursă importantă înainte de invadare, iar acum este o problemă pe care oamenii de la orașe o vor distruge. Ei cred că, dacă scapă de motivul ocupației, soldații vor pleca. Ei încearcă să-l aprindă cu lanterne atunci când bombardierele engleze zboară, în mod obișnuit încearcă să saboteze rutele și, din moment ce bărbații sunt forțați să lucreze în ea, își detestă existența. Le oferă acestora un mod de a rezista.
 • DINAMITĂ
 • ZBOARĂ PE FOARFECA
 • Dinamita oferă speranță și un alt mod de a lupta în final împotriva ocupanților. Dinamitul plutește în jos cu instrucțiuni detaliate privind modalitățile de utilizare a acestuia pentru distrugerea sau stricarea sistemelor de transport ale ocupanților, iar pentru colonelul Lanser, dinamitul înseamnă o escaladare a rezistenței violente. Pentru popor, le oferă un sentiment jubilant de revoltă.
 • LANȚUL PRIMAR AL BIROULUI
 • Locotenentul Tonder exprimă această expresie în mijlocul divalcării vânzării emoționale. El reamintește ideile despre ceea ce mulți alți soldați se gândesc: nu sunt nici o rost. Cu cât mai cuceresc mai mult, cu atât apar mai multe probleme, astfel încât acest război nu va mai fi sfârșit. Fraza Tonder devine în curând un strigăt de raliu în întreaga țară; Totuși, ea reflectă și complexitatea emoțiilor soldaților, pe care le ordonă să le cucerească, dar care se îndoiesc de această ordine.
 • Lantul primar reprezintă idealurile durabile ale democrației și libertății. Primarul Orden îl poartă cu mândrie în fiecare zi, dar știe că nu este vorba despre el, ci despre încrederea că poporul a pus într-o poziție pe care o aleg liber. În timp ce primarul Orden este amenințat cu moartea, el se bucură de faptul că biroul nu poate fi arestat sau ucis; Este o entitate separată de el, creată și întreținută de oameni liberi.
 • COLONELUL LANSERULUI
 • Personalul colonelului Lanser reprezintă complexitatea caracterului uman. Major Hunter vede această misiune ca una inginerie, nu una de război; Căpitanul Bentick nu sunt ambițioase și se bucură de toate lucrurile în limba engleză, aceleași persoane care sunt presupusul lor dușman; Căpitanul Loft este ambitios și un om militar; Locotenenții Tonder și Prackle sunt emoționiști și doresc să se îndrăgostească de fată potrivită. Acestea nu sunt drone cu sânge rece; Și ei sunt bărbați.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art