Teme, Simboluri și Motive în The Kite Runner

Teme, Simboluri și Motive în The Kite Runner
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Kite Runner Teme, Simboluri și Motifs

Storyboard Text

  • ZMEII
  • EXEMPLU
  • POVESTEA LUI ROSTAM ȘI SOHRAB
  • Zmeii sunt o chestie de onoare și de mândrie. Turneul de iarnă este o ocazie pentru Amir să impresioneze pe tatăl lui. Hraniul lui Hassan se face să fie cel mai bun în oraș, dar exploatarea ultimului zmeu duce la atacul și umilința lui. Zmeii sunt interzise la scurt timp după preluarea talibanilor. Zmeii sunt ceea ce aduce în cele din urmă Sohrab și Amir împreună, cu toate acestea, înapoi în Statele Unite. Este pentru prima dată când Sohrab zâmbește de când a fost adoptat de Amir și Soraya.
  • Ca băieți tineri, Hassan a încântat să asculte povestea lui Rostam și a lui Sohrab. Povestea detaliază un luptător legendar de îngrijire a luptei pe fiul său pe câmpul de luptă, dar nici omul nu cunoaște adevărata identitate a celuilalt. Rostam ucide în cele din urmă Sohrab, apoi descoperă că Sohrab este fiul său. Acest poveste ascultă pe Hassan și pe Amir, care nu știu că sunt frați, iar Amir plimba pe Hassan, încadrându-l pentru furt. Când Amir descoperă identitatea lui Hassan mai târziu, Hassan este mort.
  • SOHRAB
  • ARIPIOARELE DIN ALAMĂ
  • Sohrab devine un simbol și o forță motrice pentru Amir în căutarea răscumpărării pentru ceea ce a făcut lui Hassan. În timp ce Amir nu-l poate salva pe Hassan și el își descoperă relația prea târziu, el poate salva pe Sohrab din mâinile lui Assef. Acordând Sohrab o șansă la o nouă viață în America și o permanentă și sigură este o modalitate pe care Amir o poate compensa pentru trădarea lui Hassan. Sohrab ia de asemenea locul copilului pe care Amir și Soraya nu l-ar putea avea niciodată.
  • Knuckles-urile din alamă sunt introduse pentru prima oară la începutul romanului, când Assef bate pe Amir pentru că se întâlnește cu Hassan, un Hazara. Mai târziu, când Amir merge să-l salveze pe Sohrab de talibani, Assef spune că trebuie să câștige libertatea lui Sohrab. Își scoate arborii din alamă și continuă să-l bată pe Amir aproape de moarte, până când Amir este salvat din nou de un băiat cu o prstie.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art