Teme în Istoria Generală din Virginia

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Istoria generală din Virginia teme - John Smith benzi desenate

Storyboard Text

  • IMPORTANȚA ÎNCREDERII ÎN SINE
  • EXEMPLU
  • ENTUZIASMUL EXPLORĂRII
  • Coloniștii s-au angajat într-o călătorie într-o lume în care nu ar avea nici un contact cu casa. Era esențială ca ei să poată construi o așezare proprie, să se bazeze pe resursele din lume, să facă prieteni cu americanii nativi dacă este posibil și să înceapă o investiție pe termen lung în acest nou viitor. Oamenii care trebuie să fie pregătiți să facă toate acestea fără prea mult ajutor de la domiciliu.
  • Pentru Smith, călătoria este o combinație de virtù, prosperitate și pietate. Primul, virtù, este o așteptare a realizării lucrurilor minunate. Mergând la Jamestown intră într-o lume necunoscută. Era plin de mister, emoție și pericol. În al doilea rând, explorarea acestui nou loc ar putea genera bogății noi și mari, o ocazie pe care mulți ar trebui să o facă. În ultimul timp, noua lume a fost o oportunitate de aducere a creștinismului la noi popoare și noi locuri. Interesul era palpabil pentru colonisti.
  • NECESITATEA MUNCII PLATĂ
  • Cei care nu muncesc nu vor mânca!
  • OM VS. NATURA
  • În ciuda nenumăratelor greutăți cu care se confruntau coloniștii, Smith nu avea prea multă îndelungă patimă pentru cei care nu puteau să-și tragă singur greutatea. Când a fost în cele din urmă însărcinat, el a asigurat că coloniștii au avut o mulțime de stimulente pentru a lucra din greu, spunându-le că cei care nu au lucrat nu ar mânca. Smith și alți conducători ai așezării știau că în condiții dure, atât de departe de patria lor, toată lumea ar trebui să muncească din greu pentru ca toți să se poată supraviețui.
  • Elementele purtau pe coloniști, de la primul timp de hău, unde nu au reușit să producă o viabilă recoltă, la frigul amar al primei ierni. Apoi, coloniștii au fost afectați de boli și boli și nu au putut să muncească sau să contribuie. Înrăutățit de toate acestea, au fost periodice atacuri ale americanilor nativi, care știau mai bine peisajul decât colonistii. Voința umană de a supraviețui în astfel de circumstanțe este aceea pe care Smith o evidențiază și o celebrează în întreaga sa narațiune
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art