Teme în Vorbire în Convenția de la Virginia

Teme în Vorbire în Convenția de la Virginia
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Dă-mi Libertate sau Dați-mi Moarte Discursul lui Patrick Henry Teme

Storyboard Text

  • NATURA PATRIOTISMULUI ADEVĂRAT
  • EXEMPLU
  • NECESITATEA CURAJULUI
  • În această perioadă, mulți au considerat că vorbind despre ruperea cu Anglia ca fiind nepatrioți. Mulți au considerat că oricine nu dorește să facă compromisuri pentru a fi trădător. Patrick Henry abordează acest lucru spunând că, în timp ce apreciază acest punct de vedere, alții văd același subiect într-o altă lumină. Pentru Henry, el vede apelurile de a menține legăturile cu patria pentru a fi nepatriotice, deoarece crede că se pune problema dacă coloniile vor fi libere sau sclavi în Anglia.
  • Coloniștii se temeau de război și de schimbare. Henry abordează această teamă examinând afirmațiile că coloniile sunt prea slabe și apoi aruncă aceste pretenții. El spune că există trei milioane de oameni, înarmați cu cauza sfântă a libertății, ceea ce le face invincibili. Ei sunt, de asemenea, în prezent înarmați, forța deplină a armatei britanice nu este încă pe țărmurile lor. În plus, vor găsi aliați puternici. Dacă nu găsesc acum curajul, indecizia lor îi va determina să fie condusă de frică.
  • IMPORTANȚA SACRIFICIULUI
  • ALEGEREA LIBERTĂȚII SAU A SCLAVIEI
  • Henry afirmă metodele pe care le-au încercat deja coloniștii. De fiecare dată, au fost slăbiți, insultați și respinsi de rege. Henry spune că dacă coloniștii înseamnă să fie liberi, ei nu își pot abandona lupta; Trebuie să lupte. Luptele implică sacrificiul, dar este pentru o cauză mai mare. Dacă nu se luptă, dacă nu își sacrifică viața și pacea, atunci ei vor cumpăra lanțurile de sclavie.
  • Henry face un lucru perfect clar: nu mai există zonă gri, nu mai există spațiu de compromis. Oamenii trebuie să "aleagă" libertatea sau sclavia. Prin inacțiunea lor, ei "aleg" să fie sclavi: Anglia va trimite armata lor completă pentru a dezarma coloniștii și libertatea va aluneca. În schimb, prin lupta și sacrificarea vieții lor, ei pot "alege" libertatea renunțând la temerile lor de a-și pierde tot ceea ce este important pentru ei și, poate, câștigă ceva și mai important.

Image Attributions

More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art