The Canterbury Tales - în perspectivă "soția Prologue Bath"

The Canterbury Tales - în perspectivă "soția Prologue Bath"
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Tales Geoffrey Chaucer Canterbury - Perspective

Storyboard Text

  • Soția lui Bath, Alyson, a căsătorit de cinci ori și explică cum a controlat majoritatea acestor căsătorii. Se vede ca expert în problemele căsătoriei.
  • Folosește exemplul biblic, inclusiv regelui Solomon, pentru a arăta că un fiu al căsătoriei de atâtea ori este un lucru pozitiv. E chiar încântată să-i întâlnească pe șaselea soț.
  • Ea spune că, în timp ce apostolul Pavel predică importanța virginității, ea arată inteligent că cineva trebuie să creeze mai multe virginități. La urma urmei, Dumnezeu a spus lui Adam și Eve că este roditor și se înmulțește.
  • Un al cincilea căsătorie al lui Alyson, către Jankyn, era pentru dragoste și nu pentru bani. Îi dă totul și nu îi dă nimic. El încearcă să o controleze, pentru că vârsta lui mai mică se confruntă cu nesigur.
  • Janekyn citește în fiecare seară lui Alyson despre soții răutăcioase. Ea devine în cele din urmă atât de supărată încât rupe cartea și îl lovește pe Jankyn. El îi lovește spatele, făcând-o să surzeze într-o ureche. Îl atrage de ea, pretinzând că e pe moarte și îi lovește din nou.
  • Aceasta conduce la un armistițiu între cei doi, iar Jankyn dă lui Alyson toată puterea în căsnicia lor. De asemenea, se confruntă cu ardă carte. Ea își câștigă puterea înapoi peste dădacă și căsnicia ei.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art