TOAFK - Conflict literar în "Candle in the Wind"

  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Lumânarea în Vânt Literar Sunt în Conflict După ce și Viitorul Rege de TH alb

Storyboard Text

  • MAN vs MAN
  • MAN vs SELF
  • MAN vs SOCIETATE
  • Mordred urăște pe Arthur pentru că el crede că a încercat să-l omoare ca pe un copil. Jură că se răzbună prin ruperea celui mai apropiat cerc al lui Arthur și expunând public Lancelot și afacerea lui Guenever. În conformitate cu Codul civil al legilor lui Arthur, activitățile lor constituie trădare și va trebui să le execute pe amândouă.
  • În timp ce Arthur se află în cortul său în ultimele câteva capitole, soția sa, prizonierul, cel mai bun prieten în exil, fiul său încercând să-l ucidă și masa rotundă dispersată, își dă seama că nu a reușit să oprească aceste nenorociri. El simte că noul său sistem eșuat și se întreabă dacă războiul va fi întotdeauna inevitabil. El se va asigura că va transmite ideile lui Thomas Malory, în speranța că mantra sa "poate doar pentru drept" va fi transmisă generațiilor viitoare.
  • În timp ce Arthur realizează ce i-au făcut lui Guenever și lui Lancelot, este trădarea, iubește pe amândoi și nu dorește să execute o pedeapsă; Cu toate acestea, în calitate de regat, el este legat de regulile pe care le-a creat pentru propria sa societate pentru a face acest lucru. Guenever este condamnat să fie ars la miză, iar Arthur speră că Lancelot va merge să salveze în ultimul moment.
More Storyboards By ro-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art