A Christmas Carol Povezovanje Text in Self

A Christmas Carol Povezovanje Text in Self
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Vzrok in učinek z Povezave Text in samega sebe v A Christmas Carol, Charles Dickens, Ebenezer Scrooge spreminja toliko, kot je starost. Ko ljubečega, skrb mladeniča, Scrooge raste poroženelo in Nastran kot on starosti. Izguba v njegovem življenju ga vodi smiliti samemu sebi in kmalu začne sprejemati odločitve, ki po njegovem mnenju ga bo vodila iz občutka bolečine. Te odločitve pogosto privede do načina življenja, ki mu nasprotuje, ima prijatelje in odnose. Po smrti svojega poslovnega partnerja, Marleyja, ki je bil pohlep ureja tudi v njegovem življenju, je Scrooge obišče Marley in duhovi božiče preteklosti, sedanjosti in prihodnosti. Ti duhovi kažejo Scrooge, kako se je njegovo življenje razgrniti, z njegove odločitve vožnjo kako bi upravljanje odnosov, ali natančneje, ne bi bilo koli. Scrooge se zaveda, kako prazna je njegovo življenje in se odloči, da je ni nikoli prepozno, da bi spremembe. On zbuja božično jutro, novega človeka. Zaradi stvari, ki so se duhovi ga je prikazano, je spreminja, kako se nanaša na ljudi. Študenti bi morali izkoristiti to priložnost, da ugotovimo, ena od stvari v preteklosti Scrooge, da so ga pripravili, da deluje na način, da je ne. (Ugotovite je vzrok in Učinka pa Škrt in požrešen, ne kaže skrb za vsakogar, itd), bi morali nato ugotovimo, kako se je nekaj v svoji preteklosti povzročila, da delujejo na določen način. Mogoče so pičil z čebela, ko so bili mladi, zdaj imajo ogromno strahu čebel. CCSS.ELA-LITERACY.RL.7.9 Primerjaj in kontrast fiktivni prikazovanje na čas, kraj ali znak in zgodovinsko račun v enakem obdobju kot sredstvo za razumevanje, kako avtorji uporabe fantastike ali spremeniti zgodovino. CCSS.ELA-LITERACY.RL.7.3 analizirati, kako posamezne elemente zgodbe in dramo so medsebojno povezani (na primer, kako se določajo oblike znake ali parceli).

Storyboard Text

  • "Kaj je Idol vas premakne?« Je odvrnil.
  • POVEZAVA Z BESEDILOM
  • "Še en idol me je razseljenih, in če lahko navijanja in udobje si čas, da pride, ker bi sem poskušal narediti, sem ne samo povzroči, da žalujejo."
  • "Zlato eno."
  • CONNNECTION SEBI
  • 
  • Kot mladenič se je Scrooge, ki se ukvarjajo s svojo ljubeznijo, Belle. Preden gredo skozi s poroko, Belle konča posel, saj se počuti Scrooge vrednosti denarja in prestiža nad ljubeznijo in družino. Ta izguba njegovo zaročenko, je eden od vzrokov za njegove grenkobe kot starec.
  • Moja mama in jaz sva bila v prometni nesreči enkrat. Nihče ni bil poškodovan slabo, vendar je bilo res grozno! Zaradi te nesreče, zdaj prepričati, da smo vedno sponke naših varnostnih pasov.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art