Literarna Konflikt v Jamo in Nihala

Literarna Konflikt v Jamo in Nihala
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Jamo in Pendulum Literarni Konflikt, ki ga Edgar Allan Poe kratko zgodbo

Storyboard Text

  • MAN vs SEBE
  • Pripovedovalec je v nasprotju s samim seboj. On ve, da je bil spoznan za krivega, in je skoraj na trenutke zdi, da sprejme njegovo kazen. To pa ga ni ustavilo poskuša raziskati svojo ječo, ali pobegniti iz obeh nihala in jamo, kar kaže, da kljub resničnih človeških reakcij na take grozote, je tudi ve, da ga ne zasluži, da umre.
  • MAN vs NARAVO
  • Pripovedovalec bitke elementov - izmišljene, ki jih človek, še vedno kljub temu iz svojega nadzora - v komori. Najprej mora ugotoviti, kako pobegniti iz nihala. Medtem ko je na krovu, so njegovi prsti ugriznil tudi podgane kot on poskuša jih shoo proč od mesa. Po pobegne nihalo, mora poskusiti potisnite nazaj proti steni, ki so ga potiskajo proti jami, ki ponuja nič drugega kot smrt.
  • MAN vs DRUŽBI
  • Pripovedovalec je v tem mučenja komore za začetek, ker je bil spoznan za krivega v času španske inkvizicije. Medtem ko ne pojasnjuje, zakaj je bil spoznan za krivega, pogosti razlogi za krivih obsodb v času španske inkvizicije vključeni: vadil drugo vero v skrivnost; herezija; zavrnitev spremeniti; in politično nasprotovanje monarhije.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art