Njihove oči so Bile Gledanje Boga Literarno Conflict

Njihove oči so Bile Gledanje Boga Literarno Conflict
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Njihove oči so bile Gledanje Boga literarno spor - zora neale hurston knjige

Storyboard Text

  • ZNAČAJ vs Značaja
  • ZNAČAJ vs SEBE
  • ZNAČAJ vs DRUŽBI
  • Janie počuti bolj poslabšalo in vznemirjeni zaradi stalnih pripombe Jody je o svoji starosti in njeno telo. Ona ve, da se počuti self-zavestno o svojem staranje telesa in se jo projicira na njo, ko pa jo je kritik pred moških v trgovini, je požari nazaj na njega, žali njegovo moškost in primerjajo svoje telo z žensko v menopavzi. On udari jo od ponižanja in svoje izgubljene občutek ponosa.
  • Kmalu potem, ko je Janie poročen z Logan Killicks, ona ohranja čaka, da bo srečna. Bila je povedal celo življenje, da ko ljudje se poročita, se zaljubi, zato se poroči Logan in čaka na ljubezen, za začetek. Po enem letu, Janie se zaveda, da bi bila poročena ne ustvarja ljubezen, in njene sanje o ljubezni in zakonske zveze umre. Ona postane nemiren in Noseča za nekaj več.
  • Janie vrne domov k Eatonville in ugotovi, da so druge ženske iz mesta klepetala o njej. So ljubosumen na njeno lepoto, in domnevajo, da se vede, kot da je bolje kot so. Ti se spomniš, kako je odšla Eatonville z vsemi Joe Starks "denar, in se sprašujem, če je Tea Cake, človek veliko mlajši kot Janie. Njihova ljubosumje oblaki njihovo sposobnost, da jo sprejme, tako da so jo Prognati. Pheoby je edina oseba, ki stoji za Janie.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art