Njihove oči so Bile Gledanje Boga Plot Diagram

Njihove oči so Bile Gledanje Boga Plot Diagram
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Njihove oči so bile Gledanje Bog povzetki Parcela diagram dejavn

Storyboard Text

 • RAZSTAVA
 • SPOR
 • NARAŠČA UKREPI
 • Janie Crawford vrne v Eatonville, in njeni stari prijatelji želijo vedeti, kje je bil. Ona je sedaj v svojih 40-ih letih, in je bil poročen trikrat. Ona pripoveduje svojo zgodbo prijateljico Pheoby. Janie je bil prvič poročen off starejšega bogataša z imenom Logan Killicks babico, vendar Janie ni bil zadovoljen z njim. Spozna in odteka z moškim imenom Joe Starks, ki jo popelje v novo afriško ameriške mestecu Eatonville kjer kupuje zemljo in postane de facto župan.
 • VRHUNEC
 • Skozi Janie prvih dveh zakonskih zvez, kar naprej pričakuje, da bi našli srečo; Vendar, ona znajde nemiren in nezadovoljen. Ni zaljubljen Logan Killicks, in on načrtuje na kar jo obdelujejo zemljo. Kot Joe žene, jo ohranja na tesen vrvici. On je ljubosumen na to, kako so drugi ljudje v skupnosti pogled na njo, še posebej njene lepe lase, tako da si prepričan, da je vezi in da ona ne reagira z drugimi meščani.
 • PADAJOČA AKCIJA
 • Sčasoma, Janie postane tako jezen na vztrajanje Joe na vodenje jo loči od meščanov v Eatonville, ki je znese nad njim in jo udari po obrazu. Njun odnos je zlomljen, in Joe raste bolnih in umre. Janie podeduje svoje premoženje, in izpolnjuje mlajšega moškega z imenom Vergible Woods, znan tudi kot Tea Cake. Janie pade do ušes zaljubljen v Tea Cake, se poročijo, in se preselijo v Everglades.
 • RESOLUCIJA
 • Janie najde srečo z Tea Cake v njunem zakonu, kljub začetnim skalnata začetek. Toda nesreča udari orkan, ki prisili evakuacijo Everglades. Sprva, Tea Cake hotel zapustiti, potem pa vidim Lake Okeechobee poplav, on in Janie pridružijo drugim pri vodenju za višjemu. Janie konča v vodo in zgrabi na kravo s psom na hrbtu. Pes jo poskuša napad, in Tea Cake posreduje. On je ugriznil v obraz, ki ga je pes, ki je steklega.
 • Janie and Tea Cake vrnitev v Everglades za pomoč pri post-orkan čiščenje. Tea Cake zboli nekaj tednov kasneje, noče jesti ali piti. Zdravnik mu postavi diagnozo s steklino. Tea Cake ugotovi, da je gospe Turner brat vrnil v mesto in postane ljubosumen in sumljivo, da je Janie ga videli; njegova ljubosumnost je še večja zaradi bolezni, ki je prevzela njegove možgane. On potegne pištolo na njo, in Janie ga je zadel s puško v obrambi.
 • Janie je dal na sojenju za umor Tea Cake je. Medtem ko je večina na črno skupnost je proti njej, bele ženske vzeti njeno stran. Dr. Simmons priča v imenu Janie je. Janie je oproščen, in ona ima dovršen pogreb za Tea Cake. Ona je uničil. Janie sčasoma vrne v Eatonville, kjer je ona pove svojo zgodbo Pheoby. Pheoby obljublja, da se zmanjša grdo govoriti o Janie v mestu. Janie ugotovi njena duša na koncu občutek pri miru, ker je ljubezen, ki je našla z Tea Cake.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art