Od Plymouth Nasada Teme

Od Plymouth Nasada Teme
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

William Bradford Od Plymouth Nasada Teme

Storyboard Text

  • POMEN VERE
  • PRIMER
  • MOČ ZDRUŽENE SKUPNOSTI
  • Bradford in drugi puritanci so trdne verniki v Providence, ali Božja roka vodenje vseh stvari. Ko je bil še posebej grdo Shipman potrkal vodo v nevihti na svojem Mayflower potovanju, Bradford je zapisal, da je bil zaradi Božje volje. vera Romarski je vedno v središču pisanja Bradford je, in v nasprotju z nekaterimi kolegi, ki so bili pišejo v času, ki je zaslužen vse uspehe kolonije k trdnosti Bog dal romarjev v njihovih prizadevanjih, namesto sebe.
  • Bradford piše o prvem zimskem času, ko so Romarji veliko škodo. Omenja 6 ali 7 "zdrave osebe", ki so storili vse, kar je za bolne in slabotne. Naredili so vse to "voljno in veselo brez Škrt na najmanj, kar kaže tu notri svojo pravo ljubezen učil njihove prijatelje in brate ..." To je občutek združene skupnosti, ki Bradford poudarja skozi njegovo pripoved, skupnost, ki je bila združena ne samo v krizo, vendar v svoji veri, in kot rezultat, so preživeli.
  • VZTRAJNOST
  • NAGRADE ZA TRDO DELO
  • Kljub ostri zimi, spopadi s Pequot, bolezni in bojev za gradnjo v New World daleč od Evrope, Romarji preživeli in začel razcvet. Razlog za to je njihova odločitev, da vztrajajo kljub oviram so naleteli. Del tega je tudi posledica, da so vedeli, ni bilo prostora za njih v Angliji ali na Nizozemskem več. Z nikamor drugam, vztrajnost romarskega jim pomaga preživeti in še vedno ohranijo svojo vero.
  • Zaradi vztrajnosti romarjev ", Bradford piše o številnih nagrad: določajo mirovni sporazum s plemeni Nauset, ki zagotavljajo bistveno pomoč in blago do naseljencev; Ustanovitev Massachusetts Bay Colony; Harvard University je bila ustanovljena; New England konfederacija je nastala; naseljenci so prosto prakticirajo svojo vero, kot želijo. Vse te stvari, ki pridejo kot rezultat trdega dela, vztrajnosti in skupno vero naseljencev "v Boga.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art