Posnetki v The Grapes of Wrath

Posnetki v The Grapes of Wrath
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

The Grapes of Wrath knjige na skledo prahu slik

Storyboard Text

  • "Površina zemlje skorji, tanko trdo skorjo, in kot je nebo postalo bledo, tako da je zemlja postala bleda, rožnate v rdečo državi in ​​bele v sivo državi."
  • "V traktorji prišel na cestah in v polja, veliki pajki gibljejo tako kot žuželke, ki ima neverjetno moč žuželk."
  • "In posevki menjavajo. Sadno drevje je kraj žitna polja, in zelenjavo, da bi nahranil svet širijo na dnu: zelena solata, cvetača, artičoke, potatoes-- spustil pridelke. Moški lahko stojijo uporabiti koso, plug, a Vile; ampak se mora plaziti kot hrošča med vrstami solate, mora upogniti hrbet in potegniti dolgo torbo med bombaža vrstic, bo moral iti na kolena kot Pokajnik čez cvetače obliž. "
  • "The gibljejo, so Questing ljudje migranti zdaj. Tiste družine, ki so živeli na majhnem kosu zemlje, ki so živeli in umrli na štirideset hektarjev, ki so zaužili ali stradajo na proizvaja štirideset hektarjev, je imel zdaj ves Zahod, da rove v ... Za bolj so prišli. "
  • "In ves čas sadne nabrekne in cvetje izbruhnejo v dolgih grozdih na vinsko trto. In v rastnem letu, toplina raste in listje temno zeleno. "
  • "V visokih obali gore in skozi doline sivi oblaki korakali v iz oceana. Veter je pihal divje in tiho, visoko v zraku, in to swished v krtačo, in je zagrmelo v gozdovih. "

Image Attributions

More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art