Sekira sekvenciranje zgodbo

Sekira sekvenciranje zgodbo

Storyboard Description

Sekira Učni načrti - Zaporedje V literaturi, bralci morali razumeti, da lahko igrajo zaporedje dogodkov zelo pomembno vlogo pri tem, ali je nekdo lahko sledite zgodbo. Obstajajo različne načine za prikaz zaporedja. V sekiro, bi se lahko odločijo, da pokazati letalsko nesrečo, Brian težijo k svojim bodicami poškodbe in nato njegovo reševanje. V tem primeru smo pokazali, kako Brian gre od strada z nič jesti, da učenje za suho krmo in lov / ribe za njegovo preživetje. Ali študentov odloči, da kažejo na veliko sliko ali strožje stališče, da je pomembno, da se pokaže, kako je, da pomembno v pisni obliki. Brez ustreznega zaporedja, parcele v resnici ne pridejo skupaj. Študenti bi morali razmišljati o nizu dogodkov, s vidnega povezave in ustvariti storyboard, ki prikazuje nekaj, kar se zgodi v zaporedju.

Storyboard Text

  • Brian nima hrane in prestrašen, da bo stradati, potem ko je preživel nesrečo. Najde nekaj želve jajca in se odloči, da jih jedo, čeprav nima nobenega ognja.
  • Nato se zaveda, da je lahko za krmo, jagode. Najde malin in nekatere druge jagode, ki jih je opisal kot "gut češnje," da okus grozno in bi njegov želodec boli. Se zaveda, da ni edini, paše, ko vidi zelo veliko medveda.
  • Sčasoma, Brian lahko začne lov in ribolov, ko on naredi kopje in lok in puščico. On se počasi učenje, kako se hranijo.
Over 20 Million Storyboards Created
Storyboard That Family