Škandal v The Scarlet Letter - Richard Nixon

Škandal v The Scarlet Letter - Richard Nixon
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Škandal v The Scarlet Letter

Storyboard Text

  • Richard Nixon je bil izvoljen kot 37. predsednik Združenih držav Amerike od 1969-1974. Bil je brez dlake na jeziku anti-komunist, ki je pomagal povečati svojo priljubljenost v tistem času. On je neuspešno tekel proti Johna F. Kennedyja leta 1960, vendar je na koncu osvojil predsedstvo leta 1968.
  • Sprva je bil Nixon znana konča tako vietnamski vojni leta 1973, in vojaškega vpoklica. Ta, ki mu je zelo priljubljen med ljudmi, ki so bili "warred out".
  • Nixon je zmagal ponovni izvolitvi s plazu leta 1972, v veliki meri na prvo uspešnega ameriškega pristanka luni leta 1969 ter konec osnutka. Zdelo se je, da je bil neustavljiv.
  • "R" za "Odstop"
  • V juniju 1972, odmor ob Demokratske Nacionalni odbor Watergate stavbe v Washingtonu, DC pripeljala nazaj članom odbora kampanje izvolitve Nixon je. Ti so poskušali pridobiti tajne informacije o DNC. Novinarji, Bob Woodward in Carl Bernstein, zlomil zgodba za medije po pridobitvi informacij od FBI informatorja.
  • Medtem ko še vedno ni znano, če Nixon je imel foreknowledge za vdor, škandal zasenčila večino svojega dela v pisarni. Je ustrelil pomočnike, ki je izšla trakove, da je bilo videti doctored, in na koncu priznal, da je bil zaveden državo o sodelovanju Bele hiše v škandal. Je podal odstopno govor na nacionalno občinstvo v živo na TV.
  • Medtem ko je Richard Nixon naredila veliko pomembnih stvari za državo, njegova vloga pri prikrivanju na Watergate Škandal na koncu zasenčila zapuščino ga je skušal vzpostaviti. Jaz sem mu dala črko "R" za "Odstop", ker bo vedno znan kot edini ameriški predsednik, da odstopi s položaja.

Image Attributions

More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art