Sončnice Plot Slika

Sončnice Plot Slika
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

This storyboard does not have a description.

Storyboard Text

  • RAZSTAVA
  • VRHUNEC
  • RESOLUCIJA
  • Simon in njegovi prijatelji, Arthur in Josek, so zaporniki v nacističnem koncentracijskem taborišču. So čiščenje medicinskih odpadkov v preurejeni vojske bolnišnico za ranjenih nemških vojakov. En dan na poti v službo, Simon je ustavila medicinska sestra in odpeljali v postelji umirajočega 21-letnega nacističnega vojaka.
  • Zmeden, zakaj je tam, Simon vpraša Karl kaj hoče s Žid. Karl izhaja, da mu pove zgodbo o grozodejstvih je storjenih v času svojega časa, ki služi kot SS vojaka. On pripoveduje zgodbo o tem, kako se je določila, ki temelji na ogenj z več kot 200 judovskih družin znotraj, nato pa jih ustrelili, kot so poskušali skočiti skozi okno pobegniti plameni.
  • Po povedal Simon, kaj je storil, Karl nadaljuje prositi za odpuščanje Simon. Karl je menil, da je bil edini način, da umre v miru počistiti njegov zavestni in prosi odpuščanja iz judovske osebe. Vendar Simon zapusti sobo, ne da bi mu odgovorite. Tisto noč, Simon obravnava moralno vprašanje s prijatelji v svojih barakah. Naslednji dan, ko se vrne, Karl je mrtev.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art