Teme, Simboli in Motivi v Harrison Bergeron

Teme, Simboli in Motivi v Harrison Bergeron
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Harrison Bergeron Teme, Simboli in Motivi

Storyboard Text

  • OMEJENE MOŽNOSTI
  • PRIMER
  • SO BALETKE
  • V ovire so namenjena tistim, ki gredo nad pragom "normalno", glede na vlado. V ovire ohranjajo idejo "istost", in tisti, ki ne ustrezajo temu idealu se strogo kaznovana s strani vlade. Omejene možnosti, da določen občutek varnosti, kjer ljudje nimajo več tekmovati, mislim, ali občutek, ki omogoča, da vlada še vedno pod nadzorom.
  • V baletke so dodeljene ovirami, vključno z uporabo maske za skrivanje svoje razlike. George opazuje balerin in gre za njim, da morda ne bi smeli biti prizadete ... so tako neroden in ovirajo njihove omejitvami, ki Jurija um instinktivno razume, kaj ni v redu. Preden se lahko taka treasonous misel zagrabijo, se je prekinil njegov radijski oddajnik hrupa. Njegov trenutek svobodnega mišljenja je zatreti z odgovornim osebam.
  • TELEVIZIJA
  • To je propagandni stroj vlade, ki uporabljajo možnost slikati sposobnosti Harrison je kot nevarnost za prebivalstvo. Hazel, ko gledaš umor svojega sina v živo po televiziji, se ne more spomniti, zakaj je tako razburjen. Ona je zmedla zatemnjenem zaslonu, in ve, da je nekaj, kar je videla na televiziji žalostno. Ona ne zdi, da bi razumela, da je tisto, kar je priča je pravo doživetje, ki prikazuje nadzor, da ima TV preko njenega življenja in duha.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art