Teme, Simboli in Motivi v Hribih, kot so Beli Slonov

Teme, Simboli in Motivi v Hribih, kot so Beli Slonov
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

hribi, kot so beli sloni teme, simbolike, kar pomeni analizo

Storyboard Text

  • SLONI
  • PRIMER
  • PIJAČE
  • Slon v sobi je postopek splav, da mora Jig in človek odloči narediti ali ne narediti. Bel slon darilo je nezaslišano grda dar, ki je pogosto podana v šali, da nihče ne želi. Sprva Jig primerja gore na belih slonov, nato pa se je odločil, da ne res videti kot oni. Zdi se, da je metafora za otroka, ona se zdi, da želijo, da medtem ko je človek želi, da je to le dva od njih znova.
  • Pijače so moteča za Jig in ameriški človek. Jig želi imeti pivo, nato pa želi poskusiti Anis del Toro. Jig opozarja, da vse, kar je okus sladki koren, predvsem stvari, ona je čakal tako dolgo, da poskusite, kot absinta, in to je vedno razočaranje. To je lahko tudi metafora za otroka, ona razmišlja o tem, ali za njo želi, da bi bil človek bolj odprt, da ima otroka, in namesto da bi mu omogoča Jig po zavzemanju za splav.
  • HRIBI
  • KROGLICA ZAVESE
  • Jig primerja hribih na belih slonov, ampak ameriški človek ni več oslepila kaj ona pravi. On je kreda do skrbi nosečnost, ki se lahko odvzame, če ima operacijo. Zgleda prisiljeni to storiti, ker si želi, da bi ga z veseljem. Kot je videti na hribih enkrat, čeprav, se zave, da nič ne more iti nazaj kako je bilo prej v odnosu. Lepota hribov je kot njihovo srečo, in ona ve, da nikoli ne bodo imeli, da back-- ne v celoti.
  • Zavesa ohranja iz muhe iz bara, in da ima jig pozornost večkrat. To ji omogoča odvračanje pozornosti od njenega napetega pogovor z moškim, kakor se zave, da je oglaševanje Anis del Toro. Ona se dotika kroglice, kot jo človek pove, da jo želi imeti operacijo. Zavesa noge jih loči od dejanskega barroom, in kot človek hodi nazaj od platforme, da upa, da ji bo občutek "boljši" ali bolj prijetno, saj je skozi zaveso in se vrne k njej.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art