Teme, Simboli in Motivi v The Black Cat

Teme, Simboli in Motivi v The Black Cat
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

Black Cat, ki Edgar Allan Poe Teme, simboli in motivi snemalno knjigo

Storyboard Text

  • PRIKAZEN
  • PRIMER
  • ČRNO-BELA MAČKA
  • Prikazovanje ali zažgali sliko, od Plutona visi zanko, ki je zažgal v omet stene v hiši straši pripovedovalca. Čeprav ve, da mora biti nekakšna logična razlaga za to je tudi zaveda, da obstaja razlog, da se boji v verigi dogodkov, ki so se zgodile, saj je ubil mačko: požar, v katerem je izgubil vse, kar je, in zdaj podoba te mačke in njegovo grozno dejanje, so vtisnjena na steni svojega doma.
  • Sprva je črno-bela mačka zdi kot priložnost, da bi se za to, kar je naredil, da Pluton. Vendar pa je ob odkritju tega mačka je tudi manjka oko, pripovedovalec je spet posejana s krivdo. Sam sebe vidi kot nevredni naklonjenosti Mački, in začne ga vidijo kot grožnjo. Dejansko je bela lisa na prsih Mački se začne, da spominja na vislice, ki pripovedovalec ve, da si zasluži. Mačka na koncu prinaša pravico in sodbo, s pripovedovalcem, ki pomaga policija odkrili njeno telo.
  • KLET
  • Klet omogoča pripovedovalca hitro Zazidati telo njegove žene, brez skrbi, da bi bil odkrit njo. Bil je tako zadovoljen sam s seboj prišel na idejo, da bi jo skriti tam, da spi v miru dni. Ob odsotnosti črno in belo mačko, pripovedovalec je skoraj navdušen kot hodi okoli kleti s policijo, saj se zavedajo, da nikoli ne bom jo našli. Vidi klet kot mesto miru v primerjavi s tem, kar mu je bil boj v svoje srce za več let.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art