ZDA Teritorialna Expansion - The Original 13 Kolonije

ZDA Teritorialna Expansion - The Original 13 Kolonije
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

ZDA Teritorialna Expansion - The Original 13 Kolonije - Da bi razumeli in celostno zaznavajo zgodovino ozemeljske ekspanzije skozi Združenih državah Amerike, je treba najprej preučiti pridobitev prvotnih 13 kolonij. Pridobljena po zmagi v ameriški revoluciji, original 13 kolonije služijo kot temelj, da ne samo Amerike, vendar njegovi prihodnosti kot dobro. Tukaj, ideje o širitvi in ​​pojma očitne usode takoj zagrabijo. Študenti lahko uporabite frayer primer modela razložiti in analizirati osnovne tematske koncepte okoliških kolonije, tudi vzrok pridobitve, njenih učinkov, v kolonije namen, in kulture, ki je obstajal.

Storyboard Text

  • VZROKI
  • UČINKI
  • Oblikovanje prvotnih 13 kolonij, izhaja iz ameriške revolucije. Kot kolonisti postal naveličani z britansko politiko, so se uprli, katerega cilj je nadzor ne samo svoje življenje, ampak svoje dežele. To je bil prvi korak v Ameriki morebitno širitev po vsej Severni Ameriki.
  • NAMEN
  • ORIGINALNI 13 KOLONIJE
  • Kot posledica ameriške revolucije, kolonisti zavarovani nadzor nad prvotnih 13 kolonij v Združenih državah Amerike. ZDA doživela skalnata začetek, kot poenotenje in delujejo v močno različnih kolonije bilo težko. Vendar pa se z željo in odločnostjo je mlada država sčasoma uveljavil.
  • KULTURA
  • Pridobijo nadzor nad 13 originalnih kolonij je bilo nujno, da se kolonisti, ki so želeli stabilnosti za poznejše generacije. Zemljišče je bilo v izobilju, in pod pogojem, veliko priložnost. Poleg tega je območje segal vse do Mississippi, preko reke Ohio, zagotavlja ključne trgovske poti.
  • Kultura v kolonijah zelo razlikovale. Vsaka družina je imela različna ver, ras in običaje. Vsaka družina in okolica imeli različne gospodarske namene, pa tudi: kmetijstvo, les, ribolov, ali podjetja. Vsaka družina je imela pomembno vlogo pri začetnem ustanovitve in vzdrževanja nove Združenih državah Amerike. Njihova kultura bi rally okoli idejo nadaljnjo širitev in uspeh.
More Storyboards By sl-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art