Av Plymouth Plantation Themes

Av Plymouth Plantation Themes
  Copy


More Options: Make a Folding Card
Storyboard Description

William Bradford Of Plymouth Plantation Themes

Storyboard Text

  • BETYDELSE AV TRO
  • EXEMPEL
  • STYRKA FÖR EN ENAD GEMENSKAP
  • Bradford och de andra puritanerna var fasta troende i Providence, eller Guds hand guider allting. När en särskilt otäck fartygsman slogs överbord i en storm på sin Mayflower-resa, skrev Bradford att det var på grund av Guds vilja. Pilgrims tro ligger alltid i centrum av Bradfords skrivande, och i motsats till några av hans motsvarigheter som skrivit på tiden krediterade han hela kolonins framgångar mot styrkan som Gud gav pilgrimerna i sina strävanden snarare än sig själv.
  • Bradford skriver om den första vintern när pilgrimerna drabbades mycket. Han nämner 6 eller 7 "ljudpersoner" som gjorde allt för de sjuka och svaga. De gjorde allt "frivilligt och glatt utan att vara något motbjudande i det minsta, härmed visa sin sanna kärlek till sina vänner och bröder ..." Det här är känslan av ett förenat samhälle som Bradford framhäver i hela sin berättelse, ett samhälle som förenades Inte bara i oro, men i deras tro, och som ett resultat, överlevde de.
  • UTHÅLLIGHET
  • BELÖNINGAR AV HÅRT ARBETE
  • Trots den hårda vintern, skirmishes med Pequot, sjukdomar och strider för att bygga i en ny värld långt borta från Europa, överlevde pilgrimerna och började blomstra. Detta beror på deras beslut att fortsätta trots de hinder de stött på. En del av detta beror också på att de visste att det inte fanns någon plats för dem i England eller i Holland längre. Med ingenstans att gå, hjälper Pilgrims uthållighet dem att överleva och fortfarande behålla sin tro.
  • På grund av Pilgrims uthållighet skriver Bradford om många belöningar: de etablerar en fredsfördrag med Nauset-stammarna som tillhandahåller nödvändiga hjälpmedel och råvaror till bosättarna, Etablering av Massachusetts Bay Colony; Harvard University grundades; New England Confederation är bildad; Bosättare är fria att öva sin religion som de önskar. Alla dessa saker kommer som ett resultat av bosättarnas hårda arbete, uthållighet och gemensam tro på Gud.
More Storyboards By sv-examples
Explore Our Articles and Examples

Try Our Other Websites!

Photos for Class – Search for School-Safe, Creative Commons Photos (It Even Cites for You!)
Quick Rubric – Easily Make and Share Great-Looking Rubrics
abcBABYart – Create Custom Nursery Art